Met Jaco Geurts , Gerard van den Anker en Mark Buck.
De CDA afdelingen van de Regio Rivierenland en Nijmegen vormen samen een campagne karavaan voor de Tweede Kamerverkiezingen. Samen met de kandidaten van het CDA voor de Tweede Kamer Jaco Geurts, Gerard van den Anker en Mark Buck willen zij graag met u in gesprek voor een beter Nederland.

• Jaco Geurts is woordvoerder Land- en Tuinbouw (nr. 10)
• Gerard van den Anker Wethouder Maasdriel (nr. 25) voor Regio Rivierenland.
• Mark Buck is fractievoorzitter CDA Nijmegen (nr. 48)

Na een succesvolle campagnetour op zaterdag 4 maart in Beneden-Leeuwen, Druten, Beuningen en Wijchen gaan zij graag aanstaande weekend weer met u in gesprek.

Vrijdagmiddag  10 maart 2017 rond 15.00 uur staan zij bij de grootste Plus Supermarkt van Nederland in Beek-Ubbergen in de Waterstraat. De campagne karavaan landt om 16.00 uur in Beek.  Jaco Geurts is ook van de partij. Daar gaan zij in gesprek met een aantal ondernemers  en het winkelend publiek.  
Zaterdag  11 maart 2017 rond 09.00 uur start de campagne karavaan vanaf Cultureel Centrum de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. Na Groesbeek gaat de tour achtereenvolgens  naar Malden (kerkplein/gemeentehuis), Wijchen (markt) en Nijmegen (Keizer Karel garage).

CDA ontmoet u graag om met u over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom de toekomst van Nederland te spreken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.