André van den Hurk lijsttrekker CDA gemeente Druten

Al 20 jaar woonachtig in Horssen en vele jaren politiek actief geweest als raadslid en wethouder in de gemeente Druten. Maatschappelijk onder andere actief als voorzitter van Ondernemers Vereniging Druten en Ondernemend Maas en Waal, en commissaris geweest bij woningstichting SVB en kleurrijk Wonen. Vanuit die laatste functie weet ik wat er speelt op het terrein van volkshuisvesting en de problemen in de sociale huursector.

Mijn persoonlijke drijfveer om weer politiek actief te worden is, dat ik zeer regelmatig in gesprek ben met mensen en ondernemers, die het nog steeds moeilijk hebben, over de zorgen die er bij velen leeft over hun baan of bedrijf, hun inkomen, de eenzaamheid en de zorg. Ik zie als opgave voor de politiek om te zoeken naar een oplossing naar nieuwe werkgelegenheid, de ontwikkeling van onze bedrijven,onderwijs in relatie met het bedrijfsleven, hoe de eenzaamheid tegen te kunnen gaan.

Het CDA Druten heeft een sterk team en een goed verhaal. Een mooie combinatie van kandidaten met ervaring en vernieuwing, uit verschillende dorpen, alle leeftijdscategorie√ęn en een prima afspiegeling tussen man en vrouw, die het een uitdaging vinden om met belangrijke dossiers bezig te blijven voor onze inwoners en ondernemers. Onderwijs, werkgelegenheid, duurzaamheid, bestrijden van eenzaamheid, zorg, bedrijventerreinen en samenwerking in de regio.

Ik sta, met ons CDA team,  voor u klaar!! en u mag me dus bellen of mailen.

Email: elan.management@filternet.nl telefoon: 06 51164883 of 0487-542650  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.