23 december 2019

CDA Epe jaarprogramma 2020

Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarom zijn wij al volop bezig met de planning van alle activiteiten voor 2020.
Zoals de planning van onze Algemene Ledenvergaderingen en de startmiddag, waar we graag velen van u/jou willen ontmoeten. Op onze extra ALV  willen we het nieuwe visiedocument Zij aan zij van het CDA met elkaar gaan bespreken:

Maandag 13 januari 2020 om19.30u,
Algemene ledenvergadering / inloopavond
de Hezebrink, Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst.

Voor deze bijeenkomst nodigen wij u/jou en andere belangstellenden van harte uit. Het visiedocument is de aanzet voor een nieuw CDA-toekomstperspectief. Welke fundamentele keuzes zijn nodig vanuit ons christendemocratisch denken? Uiteraard is onze visie dat ieder mens ertoe doet. Ieder mens kan een waardevolle bijdrage leveren en zichtbaar maken. Hoopvol is dat wij deze visie gezamenlijk kunnen delen in een cultuur van hoop en perspectief.
Nederland is nu te 'individualistisch' en het leidt tot een 'ongekende epidemie van eenzaamheid, depressies en burn-out', schrijft de commissie die de visie heeft voorbereid. Nu is er sprake van een kloof in de samenleving tussen mensen die zichzelf kunnen redden en mensen die zichzelf niet kunnen redden. Het CDA pleit voor meer samenwerking en oog voor elkaar. De overheid moet in de toekomst 'wendbaar' en 'dienstbaar' zijn.

Wilt u ook de volgende belangrijke datums noteren:
ALV: maandag 6 april 2020
ALV: maandag 16 november 2020

Startmiddag: vrijdag 18 september 2020

Graag willen wij samen met u/jou hier weer mooie en zinvolle middag en avonden van maken. We doen graag een beroep op u/jou, wij hebben uw/jouw inbreng nodig, om samen met ons mee te denken. Zodat wij een juiste bijdrage leveren aan onze samenleving in onze gemeente Epe.
Met hoop en vertrouwen kijken we samen uit naar de mooie bijeenkomsten waar we velen van u/jullie mogen ontmoeten.

Hartelijke groet, mw. Dick Konijnenberg

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.