27 oktober 2017

CDA-Epe op werkbezoek

CDA Epe op werkbezoek.

Vrijdag 27 oktober 2017 was het voor een aantal leden, bestuur en raadsleden een interesante middag. Er werden twee werkbezoeken gedaan. Aan de firma Pals autogarage en Palfinger kranen specialist en de Van der Heijdenschool in Epe

Het bezoek begon bij Pals een garagebedrijf waar ruim 25 mensen werkzaam zijn bij de Daf dealer. De directie van Pals is van mening dat DAF-Eindhoven goed product maakt.

Schade aan voertuigen komt altijd ongelegen Pals heeft uitgebreide expertise op gebied van schadeherstelwerkzaamheden Pals zorgt er voer dat een voertuig weer snel aan het werk kan. In een moderne garage waar vakkundig gewerkt wordt door uitstekende monteurs is het prettig om werkzaam te zijn. Goede voorzieningen voor het personeel zorgen er voor dat de monteurs goed gemotiveerd zijn om hun werk op een snelle en vakkundige wijze doen.

Op het gebied van reparatie en onderhoud wil Garagebedrijf Pals zijn naam en reputatie hoog houden. technische specialisten beperken zich niet alleen tot de voertuigen, maar hebben ook uitgebreide kennis op het gebied van opbouw-, laad- en lossystemen en overig transportmaterieel. Omdat Pals zich terdege realiseert dat de kwaliteitseisen van klanten steeds hoger worden, worden technici continue bijgeschoold. Pals een modern en vakkundig bedrijf aan de Runnenbergweg 1 in Vaassen op het industrieterrein is een autobedrijf dat Epe goed op de kaart zet.

Het CDA gemeente Epe wenst Pals veel succes voor de toekomst.

Het bezoek aan De Van der Reijdeschool in Epe had een veel ander karakter.

Hier wordt de aandacht gericht op kinderen die moeilijkheden hebben met het leren en gedragsproblemen kunnen hebben.

De Van der Reijdenschool is een professionele organisatie die zich richt op het onderwijs aan leerlingen met specifieke leer- en opvoedingsbehoeften. Daarnaast is zij actief als regionaal ondersteuningscentrum van het Samenwerkingsverband de Onderwijs Zorgkoepel Noord Veluwe. Ze bieden een rijke, veilige en uitdagende leeromgeving voor leerlingen en professionals. Passend onderwijs en Handelingsgericht werken (HGW-principes) staan centraal én er wordt uitgegaan van het ontwikkelingsperspectief van ieder kind. De omgang met elkaar wordt gekenmerkt door respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid en waardering.

Op de Van der Reijdenschool bieden wij: ·

een gestructureerde leeromgeving waarbinnen uw kind zich gewaardeerd en geaccepteerd voelt;

· een leerlijn waarbij we rekening houden met de mogelijkheden van uw kind;

· een onderwijsklimaat op algemeen bijzondere identiteit, waarbij respect, geborgenheid en vertrouwen de uitgangspunten zijn;

· competente leerkrachten t.a.v. het creëren van een goed pedagogisch klimaat, het in de praktijk brengen van de onderwijsvisie, het didactisch goed toegerust zijn, het kunnen aanbieden van onderwijs op maat, het kunnen signaleren van indicatie voor zorg.

Na deze twee leerzame werkbezoeken werd het tijd om de inwendige mens te voorzien. Heerlijke stamppotten stonden klaar met vlees en worst waar ruim 30 bezoekers deel aan namen. Het was een gezellig samenzijn

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.