17 juni 2021

Wilco Mazier lijsttrekker CDA bij gemeenteraadsverkiezingen 2022

Wilco Mazier is de nieuwe lijsstrekker van het CDA Harderwijk-Hierden bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Dat is besloten op de algemene ledenvergadering van de partij op 2 juni. Mazier (40) is op dit moment al fractievoorzitter van de partij in de gemeenteraad.

Mazier: “Ik ben erg blij met deze benoeming, dit geeft mij de energie en enthousiasme om Harderwijk elke dag weer een beetje mooier te maken. Dit wil ik de komende jaren voortzetten.” Mazier, getrouwd en ook vader van twee kinderen, is duidelijk over wat inwoners van hem kunnen verwachten. “Ik stel hun belang voorop en iedereen mag weten dat ik voor hen strijd. Daarbij moet je soms moeilijke keuzes maken, hoewel die niet altijd op korte termijn populair zijn.”

Dit wil Mazier de komende jaren voor elkaar krijgen

Voor de komende jaren wil Mazier een flinke stap vooruit zetten met Harderwijk. “We staan voor veel uitdagingen als gemeente die ik graag samen met inwoners aan wil pakken.” Voorbeelden zijn het tekort aan woningen, duurzaamheidsopgave, de problemen in de (jeugd-)zorg en zorgen dat de kloof tussen de inwoners en de gemeente kleiner wordt. “Straks in ons verkiezingsprogramma zullen we hiermee met oplossingen komen.” Mazier wil de komende jaren vooral oplossingsgericht aan het werk.

Duidelijke doelstellingen en daadkracht “Geen woorden, maar daden!”

De juiste man voor deze verkiezingen

Rob Hammenga, voorzitter van CDA Harderwijk-Hierden: “Ik ben ervan overtuigd dat we met Wilco een lijsttrekker in huis hebben, die het in zich heeft een positief en onderscheidend verhaal voor het voetlicht te brengen en om tot een mooi verkiezingsresultaat te komen in 2022.” Hammenga: “Wilco is een échte Harderwijker en is met zijn enthousiasme, gedrevenheid, netwerk en ervaring de juiste man op de juiste plaats”.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.