04 april 2020

Weekmarkt Drielanden geopend

Weekmarkt Drielanden geopend
Op woensdag 18 maart was het dan eindelijk zover, de weekmarkt van Drielanden werd geopend. Het was een kleine, niet feestelijke opening in verband met de Corona-crisis, maar de animo was er niet minder om.

Wens CDA Harderwijk Hierden gaat in vervulling
Veel mensen namen de moeite om even te kijken naar deze leuke markt. Nu nog klein, slechts vijf kramen, maar wellicht in de toekomst iets groter. Sinds 2016 zijn wij als CDA bezig om ambulante handel nabij winkelcentrum Drielanden te krijgen. Dit heeft ertoe geleid dat in 2019 is besloten, dat er een weekmarkt zou komen nabij het genoemde winkelcentrum. Vervolgens heeft het een tijdje geduurd tot de eerste weekmark, maar 18 maart 2020 was het dan eindelijk zo ver. De afgelopen drie weken is gebleken dat de markt een succes is, de markt heeft veel bezoekers en met name de viskraam trekt veel mensen.

De volgende uitdaging: een viskraam op zaterdag
Graag zouden wij zien dat in de toekomst ook de mogelijkheid voor een viskraam op de zaterdag nabij het winkelcentrum Drielanden. Veel mensen zijn namelijk op de woensdag niet in de gelegenheid om naar de weekmarkt te gaan en willen wij wel graag deze mogelijkheid bieden. Kortom, wordt vervolgd...

Door: Andrea Oosting-Klock, Fractievolger

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.