CDA FRACTIES HATTEM EN ZWOLLE VERRASSEN SCHIPPER ’T KLEINE VEER MET BLOEMEN

Zwolle/Hattem – Tijdens een van de laatste veerdiensten van dit jaar ontving schipper van dienst de heer Teekman een bloemenhulde van het CDA uit Zwolle en Hattem. Tussen eind april en eind oktober van dit jaar hebben de schippers weer zo’n 70.000 fietsers en wandelaars overgezet van Hattem naar Zwolle en andersom. Al sinds de middeleeuwen vormt ’t Kleine Veer een verbinding tussen de twee Hanzesteden.

 

Fractievoorzitter Jan Nabers (CDA Zwolle) en raadslid Judith van Duinen (CDA Hattem) zijn blij met de nog altijd voortdurende diensten van ’t Kleine Veer en vinden het belangrijk deze waardering ook in gebaar om te zetten, in de vorm van een mooie bos bloemen: “De schippers van 't Kleine Veer zorgen ervoor dat deze historische route over de gemeentegrenzen in stand blijft. Tijdens de oversteek krijgt zowel de inwoner als de toerist een prachtig zicht op water en land. Een tochtje met ‘t Kleine Veer is een ideale manier om de uiterwaarden te verkennen.”

 Fotobijschrift: Jan Nabers (links) en Judith van Duinen (rechts) overhandigen schipper Teekman (midden) een bloemetje

 

Hattem PAS-klaar!

 

Teun Juk, Harry Kremer en Robert Klaassen namen vandaag deel aan de CDA-bijeenkomst Samen voor een beter Gelderland in het Huis der Provincie in Arnhem. Wij spraken onder meer met Kamerlid Jaco Geurts over de PAS-problematiek. Er bestaat een risico dat allerlei projecten stil komen te liggen, en dat is niet goed voor de Hattemse samenleving en economie. Onze inzet is dus: we moeten kunnen blijven bouwen! 

Luisteren rede wegens beëindigen burgemeesterschap Jan Willem Wiggers te Hattem

Fractielid en wethouder geven een mooie toespraak wegens afscheid burgemeester in de raad van Hattem d.d. 23 september 2019

rtvhattem.nl/uitzending-gemist-ra/hattem-actueel-politiek-d-d-2019-09-23/

Burgemeester Asseldonk

Vanmorgen is Toon van Asseldonk (D66) door Commissaris van de Koning in Gelderland John Berends benoemd als waarnemend burgemeester van Hattem voor de komende acht maanden. De heer Van Asseldonk (1953) was tot april van dit jaar burgemeester van de gemeente Overbetuwe en begint op 24 september met zijn werk in Hattem.
Het CDA Hattem heet hem van harte welkom in onze mooie gemeente en wenst hem veel succes!

Niets gevonden voor "".

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.