14 maart 2019

CDA HATTEM DOET MEE MET NLDOET OP DE JAN JASPERSSCHOOL

HATTEM – Op zaterdag 16 maart jongstleden was het Nederland Doet en zo ook op de Jan Jaspersschool in Hattem. Namens het CDA Hattem waren er maar liefst 8 vrijwilligers aanwezig, waaronder ook bestuurs- en fractieleden.

 

Tijdens deze dag werden er verscheidene werkzaamheden verricht, zoals snoei-, schilder- en schoonmaakwerk en het opruimen van de schuur. Jong en ouder droegen op deze manier een steentje bij aan het onderwijs voor de generatie van de toekomst. Samen leven, samen doen!

 

“Wij willen de Jan Jaspersschool bedanken voor deze mooie gelegenheid en wij willen ons graag vaker voor dit soort activiteiten in de samenleving inzetten”, zo laat voorzitter Henberto Remmerts de Jan Jaspersschool weten.

 

Na de lunch verplaatste een groot deel van het CDA zich naar de binnenstad van Hattem om aandacht te vragen voor de provinciale statenverkiezingen op woensdag 20 maart. Omstreeks 13.40 uur arriveerde de campagnebus van CDA Gelderland op het kerkplein, met onder andere de regiokandidaten Hans van Ark, Daisy Vliegenthart, Wimjan van der Heijden (Waterschappen) en kamerlid Evert Jan Slootweg.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.