07 maart 2019

CDA-Statenfractie op bezoek in Hattem

Op 20 maart a.s. vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. In dat kader trapte het CDA Hattem op woensdag 6 maart de campagne af met een bezoek van de CDA-Statenfractie. De Gelderse CDA-lijsttrekker Gerhard Bos en statenlid Daisy Vliegenthart werden bij Zoethout door Powered by Hattem bijgepraat over de ontwikkelingen in Hattem op het gebied van duurzaamheid. Namens het CDA Hattem waren Klasien Leegsma, Liesbeth van Helden, Teun Juk en Robert Klaassen aanwezig. Er werd onder meer een warm pleidooi gehouden voor zonnepanelen op het terrein van de voormalige vuilstortplaats in het bos. Het is heel mooi om te zien hoe Powered by Hattem zich inzet voor de samenleving en duurzaamheid in het bijzonder!
Na het gesprek met Powered by Hattem werd er nog geflyerd op de markt op de Stadslaan. Vervolgens werd samen met het CDA Oldebroek een bezoek gebracht aan Wezep, waar Syntraal uitleg gaf over het verwarmen van het zwembad De Veldkamp met de restwarmte van aardappelproducent CêlaVíta.
Wilt u in aanloop naar de verkiezingen meer weten over de standpunten van  het CDA Gelderland is te vinden via de volgende link: https://cdagelderland.nl/uploads/gelderland/Conceptverkiezingsprogramma_PS_2019-2023.pdf

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.