22 november 2017

Kandidaten CDA Hattem bekend, wethouder Martijn Hospers opnieuw lijsttrekker

Op de Algemene ledenvergadering van het CDA is wethouder Martijn Hospers  unaniem gekozen tot lijsttrekker van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Op de drukbezochte vergadering  werd ook de lijst van  kandidaat raadsleden vastgesteld. Deze bestaat uit 19 personen en omvat een mix van zeer ervaren vrouwen en mannen en aanstormend jong talent. Tot slot werd het verkiezingsprogramma met het motto ‘Samen Leven, Samen Doen” vastgesteld. Dit motto geeft aan dat het CDA ook in de komende raadsperiode ruimte aan de samenleving wil geven.

Bij zijn aanvaardingsspeech vertelde Martijn Hospers dat blij was met het vertrouwen dat in hem is gesteld. Het CDA Hattem is volgens hem een sterke en vitale middenpartij met aandacht voor menselijke waarden en een veilige, saamhorige samenleving. In het verkiezingsprogramma zijn talrijke acties opgenomen die hiertoe bijdragen. Hij hoopt er op na de verkiezingen terug te kunnen keren als wethouder om op deze manier uitvoering te kunnen geven aan het CDA verkiezingsprogramma. Hij wil het mooie Hattem nog beter en duurzamer maken, de burgers blijven betrekken bij het bestuur, verbindend  zijn naar partijen om zo een meerwaarde te bereiken en Hattem financieel gezond  houden.

Hierna sloot voorzitter Henberto Remmerts de  vergadering en riep alle CDA-ers op om zich in te zetten voor een prachtig verkiezingsresultaat.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.