26 maart 2018

Terugblik op de gemeenteraadsverkiezing 2018

Beste Hattemers,

De kiezer heeft gekozen. We feliciteren de ChristenUnie met het winnen van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Wij wensen hen veel succes in het leiden van de coalitievorming en kijken opnieuw uit naar een collegiale samenwerking in de raad met alle partijen.

Wij zijn blij met het behoud van onze 4 zetels in de gemeenteraad voor de komende vier jaar. Wij zien dat als een beloning voor wat het CDA, haar fractie en Wethouder Martijn Hospers samen met de andere partijen hebben bereikt voor onze mooie stad.

Een groot ‘dankjewel’ gaat uit naar alle vrijwilligers die ons in de campagne met veel enthousiasme hebben gesteund. Meer dan 30 leden en vrienden van het CDA hebben met ons flyers uitgedeeld en zijn via social media of op straat met Hattemers in gesprek gegaan over wat ze belangrijk vinden.

De komende vier jaar gaan we samen met de andere partijen verder op de ingeslagen weg. We dragen opnieuw bij aan het vormgeven en goed functioneren van onze sportvoorzieningen, de zorg voor elkaar, economie/werkgelegenheid en de ontwikkeling van een duurzame huisvesting en openbare inrichting. Met als doel de betrokkenheid in Hattem steeds zo groot mogelijk te laten zijn en te laten blijven. Doet u weer met ons mee? Want samen leven, samen doen.

Namens bestuur en fractie
Henberto Remmerts, voorzitter

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.