Gerard van der Kolk

Penningmeester

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij Promanteq BV in Oldenzaal, een Projectmanagement en Consultancy bureau en ben gedetacheerd bij Enexis als Projectmanager, waarbij ik verantwoordelijk ben voor grote infra projecten ten behoeve de instandhouding en uitbreiding van het energienet.

Waarom ben je CDA’er?
Ik ben CDA’er, omdat ik mij erg goed kan vinden in de standpunten (partijprogramma) en identiteit van de lokale (gemeentelijke) politieke partij. 

Wat is jouw rol bij CDA Hattem? (taken en portefeuille)
Ik zit in het bestuur en vervul daarin de rol van penningmeester, daarnaast ben ik sinds begin 2023 aangesloten bij de fractie en ben ik sinds juli 2023 commissielid in de commissie Ruimte en Duurzaamheid.

Wat is jouw favoriete CDA kernwaarde?
Solidariteit is één van mijn vier favoriete kernwaarden. We leven niet alleen voor onszelf, maar we zijn pas mens door met elkaar te leven. De onderlinge verbondenheid van mensen met elkaar is belangrijk.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik actief als trainer/coach van een meidenvoetbalteam, HMC (Hattemer Meiden Combinatie) MO20 en daarnaast speel ik zelf ook nog graag een potje voetbal bij de plaatselijke s.v. Hatto-Heim in het 6e elftal.

Wat is volgens jou de mooiste plek in Hattem?
Hoewel Hattem veel mooie plekjes kent, kies ik voor ons prachtige bos, Molecaten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.