17 december 2017

Joke Grotenhuis opnieuw Lijsttrekker CDA

Afgelopen donderdag dd 13 december jl is op de algemene ledenvergadering van CDA Heerde-Wapenveld Joke Grotenhuis opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Evenals in 2014 zal zij weer de lijst aanvoeren. De benoeming werd met een groot applaus unaniem bevestigd.

De lijst van CDA Heerde-Wapenveld is verder als volgt samengesteld: Erik Mateman (2), Stephan Nienhuis (3),  Jan Kampherbeek (4), Erik van Limburg (5), Arnold Kasteel (6), Dick van de Streek (7), Ruud de Gooijer (8) Hubald van Ark (9) en Jurriën Berghorst (10). Daarnaast staan er twee nieuwe lijstduwers op de lijst: voormalig wethouder Anton Westerkamp en Aart Zwerus verlenen hun medewerking om in de rol als lijstduwer zoveel mogelijk stemmen voor het CDA te werven.

Het CDA denkt met deze samenstelling over een zeer ervaren team te beschikken met vertrouwde en nieuwe frisse gezichten. Aangezien er bij de andere partijen veel wisselingen te verwachten zijn, wil het CDA zich nadrukkelijk presenteren als stabiele en vertrouwde partij die opkomt voor de belangen van de inwoners van de Gemeente Heerde.

Wat betreft de kandidaat wethouder is het CDA ook duidelijk. De afgelopen periode hebben we met wethouder Jan Berkhoff een bijzonder fijne samenwerking gehad. Berkhoff is een kundige wethouder die resultaten boekt en mensen samenbrengt en verbindt aldus voorzitter Dick van de Streek. Wat het CDA betreft is Jan Berkhoff dan ook kandidaat wethouder voor de komende periode.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.