10. Farhad Karimi

Gendt

Mijn naam is Farhad Karimi. Ik sta op plek 10 van de kieslijst van CDA Lingewaard/

Sinds ongeveer 5,5 jaar woon ik samen met mijn zoon en lieve hond in Nederland, waarvan de laatste 2 jaar in het mooie Lingewaardse Gendt. Ik kom uit Iran, waar ik van beroep fotograaf was. In Nederland kook ik en werk ik in een restaurant in Asperen. 

Naast koken ben ik erg geïnteresseerd in natuurfotografie en heb ik een account op Instagram. Hier deel ik de prachtige foto's van Gendt en haar omgeving. Zo kan iedereen genieten bij het zien van deze prachtige gebieden. Het promoten van Gendt heeft ertoe geleid dat velen mensen Lingewaard hebben bezocht of nog van plan zijn dit te gaan doen. 

Ik spreek naast Nederlands ook goed Perzisch, Arabisch en Engels. Hierdoor kan ik makkelijk communiceren met vluchtelingen en hen helpen om zo snel mogelijk met hun omgeving te communiceren. Om jezelf ergens thuis te kunnen voelen is de taal het allerbelangrijkste om snel te leren. Door het leren van de Nederlandse taal kunnen vluchtelingen eerder en beter integreren en een baan vinden op de arbeidsmarkt.

Om die reden werk ik één dag als vrijwilliger bij het AZC in Arnhem. Zo kan ik de mensen helpen om een leven in Nederland op te bouwen. Ik doe dit met liefde, omdat ik rust, veiligheid en een goed leven heb gekregen in het mooie Nederland. Hiervoor wil ik Nederland, Lingewaard en in het bijzonder de mensen voor bedanken. Door hun vriendelijkheid voel ik mij hier heel welkom. 

Hetzelfde geldt voor het CDA Lingewaard, een partij die staat voor gelijkheid en het respecteren van diversiteit.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.