Sjaak Weel

Raadslid

In ons verkiezingsprogramma staat: Als iedereen weer verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven en dat van anderen, vormen we met elkaar die samenleving waarin niemand aan zijn lot wordt overgelaten en waar de zorg voor kwetsbaren wordt vormgegeven. Dus zelf wanneer het kan en steun wanneer nodig. Gezondheid is immers volgens de meest recente definitie "het vermogen je aan te passen en je eigen regie te voeren in het licht van de sociale, mentale en fysieke uitdagingen van het leven".

Mijn naam is Sjaak Weel, 64 jaar en ik woon alweer 28 jaar met mijn vrouw en 3 kinderen in Nijkerk. Vanaf mijn 16e heb ik verschillende banen gehad. Baggeraar, heier, vrachtwagenchauffeur, schoonmaker, telefonist, leidinggevende bij een bank, hoofd personeel en organisatie, verandermanager en de laatste  15 jaar als psycholoog in de GGZ.

Vanaf mijn 22e ben ik mezelf gaan scholen. Via avondscholen heb ik de mavo en het vwo gehaald. Daarna heb ik psychologie gestudeerd. Nadat ik jaren als psycholoog in het bedrijfsleven heb gewerkt, ben ik een praktijk begonnen voor psychologische hulp. Mensen helpen het leven weer met plezier te kunnen leven, is wat ik nog steeds met veel plezier doe.

Ik voel met thuis bij het CDA en waar die voor staat. De komende jaren wil ik graag mijn kennis van en ervaring in de zorg inzetten in de gemeenteraad. Doel is natuurlijk dat we met elkaar en voor elkaar het welzijn voor iedereen op een zo goed mogelijk niveau krijgen en houden. 

Contact:

(06) 12 83 20 52

sjaakweel@kpnmail.nl

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.