Eric Stuive

Raadslid

"Inbreidingslocatie voor uitbreidingslocaties, het mooie groen tussen de drie kernen van onze gemeente moet zoveel mogelijk blijven bestaan"

Mijn naam is Eric Stuive. In 1962 ben ik geboren in Ermelo. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Appel, waar ik 25 jaar naast de huidige basisschool ‘De Appelgaard’ gewoond heb. In 1989 ben ik getrouwd met Mirjam en sinds die tijd wonen wij met veel plezier in Hoevelaken. Wij hebben twee kinderen: Marco en Nick. Naast mijn interesse voor politiek ben ik elke zaterdag te vinden op het voetbalveld waar ik leider/coach ben van een seniorenelftal. Verder hou ik van tuinieren en gezellig een hapje eten.

Vanaf 2010 zit ik in de gemeenteraad van Nijkerk voor het CDA. In mijn eerste periode heb ik mij veel bezig gehouden met sport. Momenteel verdiep ik mij in alle bestemmingsplannen die langskomen. Met name de inbreidingslocaties vereisen veel aandacht, omdat die gevolgen kunnen hebben voor de leefomgeving en het woongenot van mensen in een bepaalde wijk. Het CDA streeft er naar om zoveel mogelijk met omwonenden in gesprek te gaan om een goed beeld te krijgen van alle mogelijke bezwaren en hoe we het best tot een zo breed mogelijk gedragen plan kunnen komen.

Contact:

(06) 51 21 39 52

stuive5@kpnmail.nl

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.