Marc Van den Maegdenbergh

Secretaris

Ik ben Marc Van den Maegdenbergh, geboren in 1964 in Woensdrecht (N-Br.). Na mijn studie aan de Wageningen Universiteit ben ik 1991 in Amersfoort gaan wonen. Samen met mijn vrouw Jolanda en onze twee kinderen Marnix en Paula zijn wij in 2005 vanuit Amersfoort naar Nijkerk verhuisd. Wij wonen sinds die tijd aan de Kamille in de wijk Corlaer.

Ik werk bij de Rabobank in Amersfoort als relatiemanager bedrijven. Ik denk mee in de dagelijkse business, maar ook in de toekomstplannen en de strategie van ondernemingen. Naast het vrijwilligerswerk voor het CDA en een tweetal onderdelen van het aartsbisdom Utrecht ben ik in mijn vrije tijd actief in de tuin en op de fiets.

Sinds 1984 ben ik lid van het CDA en sinds 2009 secretaris van het bestuur van de afdeling Nijkerk-Hoevelaken. Vanuit het bestuur zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren van de lokale afdeling en het contact met onze leden. Daarnaast ondersteunt het bestuur de CDA-fractie in hun werkzaamheden voor de gemeenteraad en de Nijkerkse samenleving.

Contact:

(06) 30 56 46 47

secretariaat@nijkerk-hoevelaken.cda.nl

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.