Pam van de Weijer

Raadslid

Mijn naam is Pam van de Weijer en ik ben sinds 2005 getrouwd met Rik. Wij zijn de trotse ouders van drie kinderen op de basisschool. Ik heb een studie HBO Pedagogiek afgerond aan Hogeschool Inholland. 

Toen ik 16 jaar geleden vanuit Amersfoort met Rik (hier geboren en getogen) in Nijkerk een huisje kocht, kwam ik via de katholieke kerk in aanraking met de Nijkerkse cultuur. De uitspraak: “Van wie bin jie d'r één?” vind ik een mooi voorbeeld van hoe makkelijk een contact in Nijkerk is gelegd. Die spontane nieuwsgierigheid heeft me inmiddels vele mooie ontmoetingen opgeleverd. 

Ook in mijn vrijwilligerswerk, zoals voor het project MIM (Moeders informeren Moeders) van het consultatiebureau, op school, bij het organiseren van verschillende collectes, maar ook tijdens het posten voor de EHBO en als lectrice in de katholieke kerk zag ik vele aspecten van onze mooie Nijkerkse samenleving.  

Ik vind het ontzettend fijn dat ik de kans krijg om me in te zetten namens het CDA. Ik zou mij hard willen maken om het drugsgebruik onder jongeren terug te brengen. Ook zou ik graag de drempel voor inwoners naar hun vertegenwoordigers op het gemeentehuis willen verlagen. Ik hoor vaak dat mensen er niets van begrijpen of het gevoel hebben niet gehoord te worden. Ik vind het belangrijk dat je als vertegenwoordiger van de inwoners luistert naar wat hen bezig houdt. Samen komen we verder!

Contact: 

(06) 14 66 61 11

pamvandeweijer@gmail.com

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.