03 april 2020

Brief fractievoorzitters raad gemeente Nunspeet

Beste inwoners van de gemeente Nunspeet,

Via deze weg een bericht van alle politieke partijen uit de Nunspeetse gemeenteraad samen. Om u te laten weten dat wij aan u denken. Wij vinden het in deze lastige tijd belangrijk om als politieke partijen gezamenlijk op te trekken om de gemeente Nunspeet zo goed mogelijk te ondersteunen.

We bevinden ons in een moeilijke tijd die vele uitdagingen meebrengt. Sommigen van u zijn ziek of hebben een dierbare verloren. Bij troost bieden hoort elkaar omarmen of de hand schudden. Dat kan nu niet. We danken u ervoor dat u zich houdt aan de regel om afstand te houden en we wensen u veel sterkte. Anderen van u werken in de zorg en andere vitale beroepen en zijn dag en nacht hard bezig om anderen te helpen. Daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

Ook denken we aan iedereen van u, jong en oud, die in deze periode kampt met zorgen die impact hebben op het dagelijks leven. Mantelzorgers, vrijwilligers, ondernemers, alleenstaande ouders, scholieren, zzp’ers, de kwetsbaren, ouderen, kinderen. Van multitasking of geldzorgen tot eenzaamheid en angst: we hebben ieder zo onze eigen uitdagingen.

Het is dan ook mooi te zien dat er al vele grote en kleinere initiatieven zijn genomen door inwoners om elkaar te helpen. Want alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat het leed zo klein mogelijk blijft.

Wij werken er in deze tijd aan om onze gemeente zo goed mogelijk namens u te besturen, ook al is dat vanuit huis, de locatie waar velen van u ook dagelijks werken. U kunt ons met vragen of opmerkingen ook in deze moeilijke periode bereiken via telefoon of e-mail. Hopelijk kunnen we u helpen of u op weg helpen. Onze gegevens zijn te vinden op de website van de gemeente Nunspeet onder het kopje ‘Bestuur en organisatie

We denken aan u en hopen u snel in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten. Fractievoorzitters gemeenteraad Nunspeet

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.