28 februari 2017

De stellingen over de Markt in Nunspeet, maak jouw keuze

De reeks van de door CDA Nunspeet georganiseerde enquêtes heeft een vervolg gekregen met een enquête over de inrichting en gebruik van het marktplein in Nunspeet.
In de periode 1 t/m 25 maart 2017 is deze enquête gehouden met de vraag wat jij als inwoner/ bezoeker/gebruiker vindt hoe het marktplein verder ontwikkeld moet worden.

De vraagstelling is door middel van 3 stellingen neergezet. 

Stelling 1

De invulling en aankleding van het Marktplein mag wat vrolijker en speelser worden, maar de weekmarkt moet blijven zoals die is.

Stelling 2

De invulling en aankleding van het Marktplein moet veel vriendelijker en gastvrijer worden met o.a. vaste terrassen en andere speel- en kunstvoorzieningen. De weekmarkt moet zich daarbij aanpassen aan de dan beschikbare ruimte.

Stelling 3

De invulling en aankleding van het Marktplein moet de gastvrije gemeente Nunspeet verbeelden waar kunst en een aangenaam verblijf belangrijk onderdelen van zijn.
De omgeving van het Marktplein moet daarbij nadrukkelijk in haar geheel worden meegenomen, waardoor de weekmarkt en andere evenementen in het gehele Nunspeetse centrum gaan plaatsvinden.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.