08 januari 2022

Survivalkit voor de lijsttrekkers

Over een goede 10 weken mag er weer op kandidaten voor een nieuwe gemeenteraad gestemd worden. Het is, lokaal gezien, de belangrijkste verkiezing voor de inwoners van de gemeente Nunspeet. De nieuwe raadsleden gaan beslissingen nemen die op enig moment van invloed zijn op uw doen en laten in deze mooie gemeente Nunspeet.

Het is een bekend gegeven dat de campagne vooral voor de lijsttrekkers een inspannende tijd is.  Ze moeten hun ogen en oren wijd open hebben om elke dag te kunnen presteren, het is bijna een survivaltijd voor ze. Daarom heeft CDA Lokaal een attentie in de vorm van een survivalkit voor de lijsttrekkers samengesteld met daarin de 7 beste producten voor een geslaagde campagne:

  1. Een energiereep (om goed vol te kunnen houden).
  2. Een CDA-appeltje (voor de dorst natuurlijk).
  3. Een pak zakdoekjes (voor als het je allemaal te veel wordt).
  4. Een lichtje (voor als je het spoor bijster bent).
  5. Een zakje zwienenkeutels (om de lokale fauna te proeven)
  6. De enige echte politieke bingokaart.
  7. Een CDA Lokaal timmermanspotlood ‘Goed Wonen’ (om al met een bouwtekening te beginnen)

Bovendien is de survivalkit gemaakt in de vorm van een biologische knapzak en die kun je namelijk makkelijk op anderhalve meter aanpakken: echt coronaproof dus!

Wichert Stoffer, lijsttrekker van CDA Lokaal, vindt de survivalkit een ludieke manier om de verkiezingen voor de lokale democratie echt te beginnen. “Maar ik hoop dat wij, de lijsttrekkers,  elkaar in de komende weken en maanden nog veel en hopelijk fysiek tegenkomen. En dan gaan de gesprekken natuurlijk ook over onderwerpen die voor Nunspeet echt belangrijk zijn”, aldus Wichert. En wat die onderwerpen v.w.b. CDA Lokaal zijn vindt u HIER

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.