06 juli 2022

kandidaat wethouders voor de gemeente Oldebroek

Voordracht Beerd Flier

Met trots presenteren wij Beerd Flier als wethouder voor het CDA.

Beerd heeft grote kwaliteiten en ervaring als projectleider op meerdere projecten wereldwijd. Daarnaast heeft hij een grote mate van bestuurlijke ervaring op strategisch en tactisch niveau, vanuit zijn ervaring als LTO bestuurder.

Daarnaast is Beerd innovatief en vernieuwend in zijn denken. Hij was Initiatiefnemer voor Innovatie Landgoed Mulligen, waarmee hij ook een prijs heeft gewonnen.

Beerd zit al geruime tijd in het leertraject bij het CDA Steenkampinstituut, om het wethouderschap te verkennen en zich eigen te maken. De keuze voor wethouderschap is een heel bewuste keuze. Beerd is toe aan een nieuwe uitdaging en hij heeft zich daar goed op voorbereid.

Beerd is een echte Oldebroeker. Ik mag citeren uit zijn CV: “Na jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, besefte ik dat ik weliswaar overal kan werken en wonen, maar ook dat ik een Nederlander ben. Ik voelde me bovenal een Oldebroeker. Ik sta te popelen om mijn expertise en ervaring in te zetten voor de toekomst van Oldebroek”.

 

Ik typeer Beerd graag als een enthousiast man uit de praktijk, met kwaliteiten als verbinder tussen mensen en projecten. Hij heeft veel energie en werkplezier en mijn ervaring is dat het fijn is om met hem samen te werken. 

Tevens is Beerd is betrokken bij het verenigingsleven in onze gemeente.

Wij zijn trots op zoveel kwaliteiten binnen het CDA en zijn blij dat Beerd deze kwaliteiten wil inzetten als wethouder.

Komende periode gaat u ongetwijfeld meer van hem horen en zien. 

Wilco van der Horst

 

V.l.n.r. Liesbeth Vos (CU), Ben Engberts (SGP), Beerd Flier (CDA).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.