14 november 2017

CDA fractie komt naar Zieuwent

CDA FRACTIE VERGADERING OP LOCATIE IN ZIEUWENT, DINSDAG 14 NOVEMBER IN HET WITTE PAARD

 

De raadsleden van het CDA OOST GELRE vergaderen 2 x per maand op dinsdagavond in het stadhuis van Groenlo. In deze fractie vergaderingen komen de agenda's aan de orde van de raadscommissie, de raadsvergaderingen en worden actuele onderwerpen besproken.

 

Het afgelopen jaar zijn wij al in Mariënvelde, Vragender, Lichtenvoorde, Groenlo, Harreveld en Zwolle geweest. Nu komen we naar Zieuwent om te vergaderen. Belangstellenden nodigen wij daarvoor van harte uit.

Maar dat niet alleen, wij vragen en geven u ook de gelegenheid om vooraf aan de vergadering uw persoonlijke of plaatselijke dilemma's met ons te delen. In Zieuwent kunnen wij ons voorstellen dat o.a. onderwijs, glasvezel, woningbouw en de plannen voor de bouw van 2 megastallen aan de Schurinkweg en de Kroosdijk, onderwerpen zijn waar belangstelling voor is.

 

DINSDAG 14 november,19.30 uur vergaderen wij bij Het Witte Paard in Zieuwent. Fractielid Theo Donderwinkel en bestuurslid Anton Spieker zijn de gastheren van deze avond.

Naar verwachting zijn beide CDA-wethouders Marieke Frank en Jos Hoenderboom ook aanwezig.

De fractievergadering bestaat uit 2 delen, het openbare gedeelte begint om 19.30 uur en aansluitend uiterlijk om 21.00 uur het besloten gedeelte. 

 

U KUNT ONS BEREIKEN VIA DE MAIL [email protected] of [email protected]

 

 

Iedereen is welkom, dus niet alleen CDA leden!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.