05 oktober 2021

Rondje Oude IJsselstreek

Gedurende de tijd waarin er strikte coronamaatregelen golden was het voor ons als fractie niet mogelijk om het contact te maken met alle inwoners zoals we dat graag zouden willen.
Gelukkig zijn we nu aangekomen in een periode waarin de maatregelen een stuk minder restricties geven. Daarom willen we graag met u, de inwoners van Oude IJsselstreek, in gesprek.
U kunt ons uiteraard ten allen tijde via de digitale weg bereiken ([email protected]) maar het liefste gaan we een fysiek gesprek aan met zoveel mogelijk mensen.
Om dit te realiseren gaan we de komende tijd een 'Rondje Oude IJsselstreek' maken. Niet de gelijknamige hardloopwedstrijd, maar we willen in elke kern een avond aanwezig zijn zodat u uw zorgen, wensen en ideeën met ons kunt delen.

We trappen dit rondje af in Varsselder-Veldhunten op 12 Oktober. U kunt ons daar vinden in 't Dorpshuus van 19:00-20:00 uur.
De volgende kern die we bezoeken is Gendringen op 26 oktober. Hier zijn we te vinden in de nieuwe Oevelgunne, ook weer van 19:00-20:00 uur.
Op 2 november volgt Etten waar we van 19:00-20:00 uur in zaal Köster zullen zijn.
De data voor andere kernen melden we op onze website en sociale media, zodra deze bekend zijn.
We hopen vele inwoners te mogen spreken! U bent van harte welkom!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.