Jeanette Elstak

Fractievoorzitter

Wie is nummer drie van lijst twee?

Ik ben Jeanette Elstak sinds 2014 raadslid van het CDA in deze mooie gemeente, ik heb een hoop geleerd in de afgelopen vier jaar in de gemeenteraad en ben dan ook erg blij dat ik weer op de kandidatenlijst mag staan op plek drie van lijst twee.

Ik ben getrouwd heb drie kinderen en vier kleinkinderen. In mijn werkzame leven ben ik manager bij het UWV en mijn team zet zich voornamelijk in voor mensen met een Wajong en een WIA-uitkering, ten einde hen weer aan het arbeidsproces te laten deelnemen.

Toen wij twaalf jaar geleden vanuit het westen naar de Achterhoek verhuisden, voelden wij de rust en de veiligheid van het platteland en het viel ons op dat in de dorpen het verenigingsleven springlevend was. Dit was een verademing na het o zo jachtige en onpersoonlijke westen.

Inmiddels 12 jaar verder moet in onze gemeente er ook hard gewerkt worden om de dorpen en het platteland veilig een leefbaar te houden immers ook hier staat de tijd niet stil en ook hier nemen we ongewenste aspecten waar.

Een veilige en sociaal gezonde woon- en leefomgeving dat is erg belangrijk om de leefbaarheid in de dorpen en de buitengebieden te behouden. De tijd hoeft zeker niet stil te staan, maar behoud het goede en bouw dit steeds verder uit.

Dit vind ik belangrijk en sta dan ook voor een veilige en een sociaal gezonde woon-en leefomgeving. Daar zet ik mij 100% voor in en daar mag u mij ook altijd op aanspreken.

Ik laat op 21 maart 2018 mijn stem horen, u ook?

Was getekend Jeanette Elstak
Lijst 2 nummer 3

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.