10. Henk Mulder

Fractielid

Henk Mulder (CDA lijst 1 nummer 10)

Na 35 jaar als melkveehouder op de mooie boerderij De Aanval in Driel woon ik nu met mijn vrouw in Homoet. Ik neem wat meer tijd voor mijn hobby's als fietsen en lezen en hoop ook meer tijd te besteden aan vrijwilligerswerk in onze mooie gemeente Overbetuwe. Dat is niets bijzonders want we hebben gelukkige vele vrijwilligers in onze dorpen. Dat maakt ook deze gemeente in de Betuwe tot een omgeving die de moeite waard is om voor te strijden .

Midden tussen de mensen meebeleven hoe het is om te leven en te werken en ondernemen.  Ieder met zijn of haar eigen talenten, jong en oud ongeacht achtergrond of religie. Want dat is het CDA. Een partij met en tussen de mensen om besluiten te nemen voor ons allemaal. Om een eerlijke en duurzame samenleving nu en voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

Niet de makkelijkste weg nemen maar durven kiezen! Niet altijd populair maar open en vanuit de gedachte van goed rentmeesterschap.

Afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier mijn gekozen taak als raadslid op me genomen en nu zou ik graag nog vier jaar willen meedenken over de vele taken die op het bord van de gemeente liggen. Daarbij zijn er vele zaken die mijn interesse hebben met natuurlijk veel gevoel bij ondernemers. Met bijzondere interesse in  ons mooie buitengebied met de vele agrariĆ«rs en burgers die daar samen leven en werken .

 

Met mijn gezond boerenverstand hoop ik de CDA fractie nog vier jaar te versterken voor u, beste kiezer !!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.