3. Jackie Versluis

Vicevoorzitter

Jackie Versluis ( lijst 1 CDA nummer 3)

“De toekomst begint vandaag…..”

Mijn naam is Jackie Versluis, moeder van vier leuke volwassen kinderen en woon sinds november 2009 in Oosterhout. Daarvoor hebben wij vanaf 1995 met veel plezier in Driel gewoond. Eerst aan de Cremerstraat en later op een prachtig plekje in het buitengebied aan de Drielse Rijndijk. In die jaren ben ik werkzaam geweest als zelfstandig fotograaf en ben in 2006 als raadslid voor CDA in de politiek ‘terechtgekomen”.

In de afgelopen 12 jaar heb ik voor en namens CDA mij in mogen zetten op het gebied van Wonen, Ruimtelijke Ordening en Verkeer en Vervoer. Naast plaatsvervangend fractievoorzitter, ben ik ook voorzitter van het CDA Regionaal Overleg A73/A15?A50  en commissievoorzitter Ruimte. Overdag besteed ik mijn tijd aan zaken zoals PR, communicatie en informatievoorziening en onze permanente CDA campagne in Overbetuwe.

CDA Overbetuwe  is een partij die zich daadwerkelijk verantwoordelijk voelt om op basis van kennis, ervaring, inhoud, betrokkenheid, gedrevenheid  aan een samenleving te werken die niet alleen vandaag maar ook in de toekomst gezond en evenwichtig genoeg zal zijn voor onze kinderen en kleinkinderen...

CDA Overbetuwe blijft wat mij betreft ook de komende periode de grootste lokale partij in Overbetuwe.

Hobby’s:
Lezen, koken, muziek luisteren…. maar vooral samen met haar kinderen, vrienden en de hond Zaar genieten van het leven !!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.