11 maart 2017

KIES GELDERS

Beste kiezers, beste mensen,

De afgelopen jaren heb ik met veel inzet en enthousiasme gewerkt in de Tweede Kamer. Ik heb ervoor gekozen steeds vanuit mijn Gelderse woonplaats Voorthuizen naar Den Haag te reizen. Op deze manier was het mogelijk om tegelijkertijd in de regio’s actief te zijn en landelijk zaken aan te kaarten.

Daarom is het gelukt samen met gemeente en bedrijfsleven de lange files op de A1/A30 in Den Haag aan te kaarten. Dat was niet gemakkelijk, want dit probleem werd maar ontkend en vooruitgeschoven. Uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen dat er geld is gereserveerd voor een oplossing.

Ook heb ik landelijk aandacht gevraagd voor de gevolgen van de Russische boycot voor de land- en tuinbouw. En voor het platteland, voor mobiele en digitale bereikbaarheid en voor leefbaarheid in de dorpen. Iedere keer weer lukte het om de onderwerpen die vanuit Gelderland en de regio’s werden aangekaart, in Den Haag op de politieke agenda te zetten.

Het CDA is een familiepartij. Wij staan voor solidariteit tussen generaties. Dat betekent omzien naar elkaar, lastenverlichting voor gezinnen, meer koopkracht voor onze ouderen en jongeren niet opzadelen met een grote schuld door het leenstelsel.

Het CDA staat ook voor ondernemers die met hard werken een familiebedrijf hebben opgebouwd. Wij bieden hen meer ruimte door minder regels te stellen en het voor hen eenvoudiger te maken om personeel in dienst te nemen.

In ons CDA-team zitten goede en deskundige mensen, mannen en vrouwen met hart voor de samenleving. We willen een betrouwbare volkspartij zijn voor iedereen in Nederland. Met dit CDA willen we doorgaan, en dan in het kabinet. Met uw en jouw stem wordt dat mogelijk.

Mijn oproep is om CDA te stemmen. Stem voor een beter Nederland. Stem op één van de negen Gelderse kandidaten.

Jaco Geurts. 

10.  Jaco Geurts, Voorthuizen

19.  Evert-Jan Slootweg, Bennekom

25  Gerard van den Anker, Hedel

32: Jan Hutten, Arnhem 

46. Frank Wissink, Stokkum

47. Ilse Saris, Winterswijk


48. Mark Buck, Nijmegen


49. Nathan Stukker, Apeldoorn


50. Harold Zoet, Wezep

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.