Jaap Lok

Raadsvolger

Jaap Lok

Raadsvolger CDA

Woonachtig in Velp 

Laat ik mijzelf allereerst even voorstellen. Mijn naam is Jaap Lok 32 jaar, ik ben geboren in Diepenveen. Na afgestudeerd te zijn in International Agribusiness and Trade in  Wageningen kwam ik na mijn thesis terecht in Velp. Hier woon ik in een studentenhuis aan de Hoofdstraat. Ik kom uit een groot gezin, drie zussen en een eeneiige tweelingbroer. Van jongs af werden wij met het politieke virus besmet. Thuis werd de politiek besproken, met een glas wijn bij de kachel werden de verschillende standpunten van de partijen behandeld. Sinds 2 jaar ben ik met veel passie raadsvolger voor het CDA.

Ik zie mijzelf als een sociaal en maatschappelijk betrokken inwoner, die niet aan de zijkant staat, maar actief betrokken wil zijn. Dit probeer ik op verschillende manieren te doen. In Velp zet ik mij in als bestuurslid voor de BIZ groep, het comité Rheden in Oorlogstijd. In Velp Zuid ben ik betrokken bij het burennetwerk. Op gemeentelijk niveau ben ik geïnteresseerd in het energie vraagstuk en de transitie. Ik zie een gemeente brede energie coöperatie. 

Als toekomstige ondernemer onderzoek ik de mogelijkheid om een restaurant, B&B en een (huur) bierbrouwerij op te zetten in Velp. Hierbij proberen wij (familie Lok) de allereerste energie neutrale bier brouwerij te realiseren. Wij proberen om zo veel mogelijk lokale producten te gebruiken.

In mijn vrije tijd kunt u mij vinden in de volkstuin, op de zeilboot of bij gezellige bingo avond.

Mocht u een vraag hebben contact willen opnemen, dan kunt u mij altijd bereiken!

Met vriendelijke groet

Jaap Lok

cda.j.lok@rheden.nl

0652382776
 

 

 

 

 

 

Hoofdstraat 75
6881 TD  Velp

06 - 52 38 27 76
E-mail: cda.j.lok@rheden.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.