02 maart 2018

Met trots presenteren wij onze ‘praatplaat’!

Het CDA Tiel heeft een ‘praatplaat’ laten maken: een getekende versie van het verkiezingsprogramma. Hiermee willen wij op een eenvoudige manier de speerpunten uit het programma laten zien. De plaat is bedoeld voor iedereen en vooral geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet zo goed  beheersen en voor mensen die moeite hebben met lezen.

Het idee ontstond nadat het officiële verkiezingsprogramma gereed was. In dit mooie boekje staan onze speerpunten, met een uitgebreide uitleg. Maar als je wilt weten wat onze speerpunten voor de komende vier jaar zijn, moet je best veel lezen. Met de praatplaat kun je in een oogopslag zien wat onze speerpunten zijn.

We vinden het belangrijk dat alle  stemgerechtigde inwoners van onze gemeente gaan stemmen. En om te weten waar het CDA Tiel voor staat, kan dan de praatplaat gebruikt worden. En wat de plaat extra leuk en aantrekkelijk maakt, zijn de herkenbare punten van onze gemeente. Zo staat het standbeeld van de Roeier in Zennewijnen erop, de voetballers van VV Wadenoijen, de speeltuin in Kapel-Avezaath en Flipje, het Vogeleilandje en het Waterplein in Tiel.

 

Download hier: PraatPlaat CDA Tiel

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.