15 februari 2018

Waarom zou ik CDA stemmen?

“Ik kies voor het CDA-Tiel omdat bij het CDA-Tiel niet de politiek belangrijk is, maar de samenleving!”

 

Ik ben opgegroeid met een overtuiging dat we ons, daar waar mogelijk, voor de samenleving in moeten zetten.  In oktober 2008 ben ik lid geworden van het CDA-Tiel omdat ik geloof in de uitgangspunten van deze partij.

 

Als Christen Democraat wil je iedereen de ruimte geven om te zijn wie hij of zij is. Oorspronkelijk vanuit de Christelijke levensvisie (naastenliefde, barmhartigheid, compassie). Iedereen heeft het recht zich te ontwikkelen op die manier die hem of haar past. Je hoort erbij, je mag er zijn!

Wij als CDA-Tiel zijn een team van betrokken mensen,   die zich op alle mogelijke manieren als vrijwilliger inzetten voor onze inwoners en onze gemeente. Niet roepen vanaf de zijlijn maar kijken of je kunt helpen. En dat ook daadwerkelijk doen! Dat is waar mijn collega’s en ik het voor doen!

 

Niet de politiek is belangrijk maar onze inwoners!
Luisteren naar de mensen. Wat houdt ze bezig, wat is er nodig? En dat vertalen naar beleid. Dat betekent heldere, soms lastige keuzes maken en goed uitleggen aan de mensen waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt. Er kan veel maar niet alles kan tegelijk. Het CDA-Tiel richt zich op de belangrijkste waarden in de samenleving en streeft naar de goede balans. En dat is niet altijd de makkelijkste of populairste keuze.

Een beroep (een appèl zo u wilt) doen op diezelfde samenleving om verantwoordelijkheid te nemen voor je naaste en zo te zorgen dat niemand buiten de boot valt. Een leefbare gemeente Tiel  voor mens en dier maken we met elkaar en iedereen kan daar aan bijdragen.

 

Daarom kies ik voor het CDA-Tiel!

Samenwerken aan een krachtig Tiel met een gemeentebestuur dat dichtbij staat en met u vooruit kijkt. Wilt u samen met ons Tiel versterken, stem dan CDA-Tiel op 21 maart.

Hartelijke groet,

Yvonne Son-Stolk Lijsttrekker CDA-Tiel

U vindt ons verkiezingsprogramma op onze website https://www.cda.nl/gelderland/tiel/ of op onze Facebookpagina. Wilt u ons programma thuis ontvangen of  wilt u met ons in gesprek? laat het ons weten via cda.lokaal.in.tiel@gmail.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.