01 december 2017

Yvonne Son-Stolk lijsttrekker CDA Tiel

De leden van de CDA-afdeling Tiel hebben tijdens hun vergadering van 30 november jl. Yvonne Son-Stolk gekozen tot lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. “Yvonne is betrokken en energiek. Zij zal voor Tiel veel kunnen betekenen met haar ideeën en inzet. We zijn blij dat zij onze CDA-kar wil trekken in Tiel”, aldus afdelingsvoorzitter Ronald Boelen.

Yvonne is een bekend gezicht in de Tielse politiek en al jaren lid van het CDA. Zij treedt hiermee in de sporen van haar vader die in het verleden ooit lijsttrekker en wethouder was voor het CDA in Tiel. Yvonne is nog altijd de steun en toeverlaat van de Tielse Kinderraad. Daarnaast kennen ook veel Tielenaren haar als organisator van de zomerschool. Dit jaar is Yvonne ook toegetreden als regent van het Oud Burger Mannen-en Vrouwenhuis.

Op de definitieve kandidatenlijst voor de komende verkiezingen staan verder nog Tom van Oostrom, Arjen Sijpkes, Tjakko van Eijnatten, Henk-Jan van der Munnink, Janet Gorter-Vermeulen, Herman Jonkmans, Bart van den Berg - van der Stam, Bert Roelofs, Hessel Rengers, Truus Vermeulen, Anissa Hadouch, Gerco Buijk, Jet Vroege en de lijstduwers Gradus van Wel en Jan Lemmers.

Zij zijn zonder uitzondering lokaal sterk betrokken en actief in de Tielse samenleving. De komende periode zullen deze kandidaten en lijsttrekker meer dan gebruikelijk contact leggen met inwoners van Tiel om onze lokale aanpak onder de aandacht te brengen en te promoten.

Henk Driessen heeft de leden van het CDA laten weten geen plaats op de lijst te zullen innemen. Hij zet daarmee een punt achter zijn verkiesbaarheid voor het raadswerk in Tiel na zes keer verkiesbaar te zijn geweest. Sinds 2010 is hij wethouder met onder andere sport en zorg in zijn portefeuille. Uiteraard blijft hij zich nog steeds inzetten als wethouder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Arjen Sijpkes
Fractiesecretaris

CDA Tiel
 
Dr. Bosstraat 36, 4001 CK TIEL


T
  +31 34 4 615571
M
 +31 6 22 475 499
E
  [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.