16 maart 2018

Yvonne Son-Stolk in "De Kwis"

Gisteravond was onze lijsttrekker Yvonne Son-Stolk samen met de lijstrekkers Kamiel Gulikers van de PvdA en Peter Elferink van ProTiel te gast in het BNN/VARA programma 'De Kwis', gepresenteerd door Paul de Leeuw. Hoofdgast was Hugo de Jonge, viceminister-president en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Het was een hilarische uitzending, waarbij wij onderdeel uitmaakten van het spel. De minister moest raden wie de lokale lijsttrekker van het CDA was. Jammer genoeg heeft hij niet voor Yvonne gekozen, waardoor Kamiel mocht vertellen waar de PvdA-Tiel voor staat.

Minister de Jonge: "iedereen in Nederland moet de ruimte krijgen om volwaardig mee te kunnen doen aan onze samenleving. Als je een beperking hebt, mag dat geen reden zijn om langs de kant te staan. Ik wil werken aan een zorgzamere samenleving waarin het vanzelfsprekend is dat we naar elkaar omkijken en als het nodig is voor elkaar zorgen. Een samenleving ook waarin we kinderen meer recht doen en helpen om kansrijk en veilig op te groeien. Betere zorg en ondersteuning voor jong en oud, daar ga ik mij samen met de duizenden professionals in de zorg voor inzetten”. 

Iets waar wij ons uitstekend in kunnen vinden! En die schoenen van Hugo? Die passen ons allemaal: ‘Dare to be different!’ 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.