Woensdag 28 februari 2018, D’n Bogerd in Druten

De regionale CDA afdelingen starten  de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met een verkiezingsbijeenkomst in D’n Bogerd in Druten, waar staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat en Iris Bouwers, bestuurder van Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en Vice president of The European Council of Young Farmers (CEJA) een presentatie zullen houden. 
19:15 uur Ontvangst.
19:45 uur Zaaldeuren open.
20:00 uur Opening door dagvoorzitter Thomas Steenkamp, gepensioneerd voormalig burgemeester West Maas en Waal.
20:10 uur Presentatie door mr. drs. Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

• De staatssecretaris gaat in op de kansen en bedreigingen die zich voordoen voor ondernemers en MKB-ers in het bijzonder in de regio “Twee stromenland”.
20:40 uur         Pauze
21:05 uur Presentatie door Iris Bouwers, bestuurder Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), Vice president of The European Council of Young Farmers (CEJA).
• Iris geeft een toelichting op de consequenties van het Europese- en Nationale landbouwbeleid en de kansen en bedreigingen die dat met name voor de agrarische sector in de regio heeft en kan hebben. In dit perspectief dient ook het thema duurzaamheid mee genomen te worden.
22:00 uur Afsluiting van plenaire programma door dagvoorzitter.
22:00 uur Borrel en napraten in de foyer.
Na-programma: voor geïnteresseerden houdt Jos Verstegen van de CDA-afdeling Oss een presentatie over de plannen voor een vaste oeververbinding tussen de Provincie Noord Brabant en Gelderland door middel van een fietsburg over de maas.
De avond wordt georganiseerd door: CDA Berg en Dal, CDA Beuningen, CDA Druten, CDA Heumen, CDA Nijmegen, CDA Wijchen, CDA West Maas en Waal en is vrij toegankelijk voor leden en niet leden.

Iris Bouwers, bestuurder NAJK en CEJA

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.