Annette van Wichen

Nr. 7 Alphen

Mijn naam is Annette van Wichen, geboren in 1971. Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders in Dreumel en in 2007 gesetteld in Alphen. Daar woon ik samen met Jos en onze drie kinderen (alle drie basisschool) op een melkveebedrijf waar ik met passie mee help met hand en span diensten.

Ik ben eindverantwoordelijk voor Midl Logistics, een midden groot logistiek dienstverlener gevestigd in Nijmegen. Met een team van 30 mensen dragen we zorg voor de logistieke afhandeling van zendingen van de hele wereld naar de hele wereld. Onze klanten zitten voornamelijk in de “Life Style” sector en gebruiken onze diensten zoals douane gerelateerde diensten, luchtvracht, zeevracht , opslag en wegtransport.

Binnen het CDA team zal ik proberen mijn steentje bij te dragen door mee te denken en te luisteren. Ik ben geen typische politicus maar een enthousiast en gedreven harde werker die het vertrouwen waard is om op te stemmen. Ik ben recht door zee, open en direct en denk dat een stukje gezond boeren verstand wat toevoegt in de hedendaagse politiek.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.