Nadine Koster

Raadslid

Mijn naam is Nadine Koster. Ik ben 25 jaar oud en woon in het mooie dorpje Bruchem. Ik ben net afgestudeerd aan de Radboud Universiteit voor de master Bestuurskunde. Hiervoor heb ik de bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University behaald. In het dagelijks leven werk ik als docent maatschappijleer en mens en maatschappij. Ik doe dit met veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij Dorpsvereniging D’n Treffer, ga ik graag wandelen of verzorg ik mijn cavia’s. Uiteraard heb ik nog veel meer hobby’s.

Tijdens mijn studie Bestuurskunde is de interesse voor de gemeente en de lokale politiek ontstaan. Na het bekijken van de verschillende partijen kwam ik erachter dat de waarden en ideeën van het CDA het beste bij me passen. Daarom ben ik lid geworden van het CDA. Ondertussen mag ik dit zelf uitdragen als raadslid van de gemeente Zaltbommel. Daarnaast vind ik het leuk dat ik een aanspreekpunt ben voor alle inwoners. Namens hen probeer ik samen met de andere raadsleden de juiste beslissingen te maken.

Als raadslid vind ik het belangrijk dat er positief en kritisch naar alle plannen gekeken wordt. Ik vind samenwerking waar het kan belangrijk. Ik wil een gemeente waar het goed voor elkaar is, waarin we naar elkaar omkijken, maar ook onze verantwoordelijkheden nemen. Dat betekent onder andere dat inwoners de zorg en ondersteuning krijgen die nodig is en niemand buiten de boot valt. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Ik wil me ook inzetten voor het steunen van vrijwilligers en het waar mogelijk behouden van de dorpsactiviteiten. Deze activiteiten zijn belangrijk voor de saamhorigheid en de leefbaarheid van de dorpen. Samen zorgen we dat het goed voor elkaar is!

Ik hoor graag wat u bezig houdt. Ik ben te bereiken via nadinekoster@raadzaltbommel.nl of via mijn Facebook pagina Nadine Koster CDA.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.