2. Nadine Koster

Raadslid

Mijn naam is Nadine Koster. Ik ben 25 jaar oud en woon in het mooie dorpje Bruchem. Ik ben net afgestudeerd aan de Radboud Universiteit voor de master Bestuurskunde. Hiervoor heb ik de bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University behaald. In het dagelijks leven werk ik als docent maatschappijleer en mens en maatschappij. Ik doe dit met veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij Dorpsvereniging D’n Treffer, ga ik graag wandelen of verzorg ik mijn cavia’s. Uiteraard heb ik nog veel meer hobby’s.

Tijdens mijn studie Bestuurskunde is de interesse voor de gemeente en de lokale politiek ontstaan. Na het bekijken van de verschillende partijen kwam ik erachter dat de waarden en ideeën van het CDA het beste bij me passen. Daarom ben ik lid geworden van het CDA. De afgelopen jaren mocht ik raadslid van de gemeente Zaltbommel voor het CDA zijn. Ik heb geprobeerd een aanspreekpunt te zijn voor alle inwoners. Namens hen probeerde ik samen met de andere raadsleden de juiste beslissingen te maken.

Ik vind het belangrijk dat er positief en kritisch naar alle plannen gekeken wordt. Ik vind samenwerking waar het kan belangrijk. Ik wil een gemeente waar het goed voor elkaar is, waarin we naar elkaar omkijken, maar ook onze verantwoordelijkheden nemen. Dat betekent onder andere dat inwoners de zorg en ondersteuning krijgen die nodig is en niemand buiten de boot valt. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Ik wil me ook inzetten voor het steunen van vrijwilligers en het waar mogelijk behouden van de dorpsactiviteiten. Deze activiteiten zijn belangrijk voor de saamhorigheid en de leefbaarheid van de dorpen. Dit kan ik niet alleen. Alleen samen kunnen we de toekomst mooier maken. 

Ik hoor graag wat u bezig houdt. Ik ben te bereiken via mijn Facebook pagina Nadine Koster CDA en via de e-mail: [email protected].

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.