Nadine Koster

Nummer 5 op de lijst

Mijn naam is Nadine Koster. Ik ben 21 jaar oud en woon in het mooie dorpje Bruchem. Momenteel ben ik bezig met mijn Master Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University gehaald. Ook help ik met het organiseren van Koningsdag 2018 voor Bruchem, Kerkwijk en Delwijnen.

Ik word blij van dieren en het actief bezig zijn. Ik ben ontzettend trots op mijn hamster Snow White. Daarnaast vind ik het leuk om een stuk te gaan wandelen of paard te rijden. Ik houd ook van goede gesprekken voeren, dus mocht je iets willen weten of vertellen, dan hoor ik dit graag van je!

Tijdens mijn studie is de interesse voor de gemeente en de lokale politiek ontstaan. Ik voel me sterk verbonden met de kernwaarden van het CDA. Daarom heb ik enorm veel zin om als volksvertegenwoordiger aan de slag te mogen gaan in de gemeenteraad. Ik wil een positief, maar kritisch geluid laten horen, zodat er een goede afweging wordt gemaakt door de gemeenteraad. Als jongere wil ik me uiteraard in gaan zetten voor de jongeren en ik hoop hiermee anderen te inspireren om ook mee te komen denken. We kunnen het niet alleen, maar wel samen! Zo vind ik het heel belangrijk dat er betaalbare woningen zijn en dat er een goede verbinding is tussen de dorpen en de stad. Als we dit alles combineren met de plannen die in het verkiezingsprogramma van CDA Zaltbommel staan, dan hebben we het de aankomende vier jaar volgens mij goed voor elkaar!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.