Gidie Ritzerveld

Forumlid

Ik ben Gidie Ritzerveld, 59 jaar, getrouwd met Felicia en vader van 2 zoons van 25 en 18. Ik woon inmiddels al 27 jaar in het mooie Zutphen in de Zuidwijken.

In het dagelijks leven combineer ik als zelfstandig ondernemer in de non profit sector mijn kennis en ervaring als Theoloog: zingeving in de breedst zin van het woord, als Manager: coördinator van 3 maatjesprojecten o.a. voor mensen met financiële problemen en werkzoekenden en als Coach/Trainer: gastcollege/gastlessen aan studenten Geestelijk Verzorging, Pastoraal werkers, Zinprofessionals.

Ik en er van overtuigd geraakt (onder ander door mijn verblijf van 6 jaar in Ghana) dat het leven meer is dat het verzamelen van zoveel mogelijk geld/bezit. Voor mij is onder andere omzien naar elkaar en dan met name omzien naar kwetsbare groepen in onze samenleving (rentmeesterschap) een belangrijk uitgangspunt.  En op basis van datzelfde uitgangspunt heb ik inmiddels 5 jaar geleden de keuze gemaakt om vanuit het CDA politiek actief te worden in Zutphen. Vanuit diezelfde overtuiging wil ik mij voor het CDA ook voor de komende 4 jaar voluit inzetten!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.