Al van vóór de oprichting van het CDA hield ik mij met politiek bezig, omdat ik besefte dat je daarmee  invloed op je leefomgeving kunt uitoefenen. Mijn drie kinderen met hun partners hebben inmiddels zelf ook kinderen gekregen. Mijn zeven kleinkinderen ervaar ik als een grote rijkdom. Ik geniet van ze, en ze houden mij bij de tijd. Ze stimuleren mij om me nog steeds voluit in te zetten in de wereld waarin ik leef.

Inmiddels hoor ik bij de senioren, en weet ik uit ervaring wat er speelt binnen die groep. Het aantal senioren groeit nog steeds, zij bepalen voor een groot deel het straatbeeld. Velen zijn vitaal, anderen hebben moeite om hun leven vorm en inhoud te geven. Maar oud en jong kunnen niet zonder elkaar. Jongeren hebben nog een heel leven voor zich en zijn aan het opbouwen. Ouderen beschikken vaak over een schat aan ervaring en kennis. Samen kunnen zij veel voor elkaar betekenen.

Wist je dat Lenny

  • Een motie indiende ter behoud van het Scapino Ballet Rotterdam. De motie is aangenomen waardoor het balletgezelschap de komende vier jaar rijkssubsidie ontvangt.

Lenny's paspoort

  • Geboren in Kapelle – Biezelinge, Zeeland
  • Woont in Zeist vlakbij haar kinderen
  • Woordvoerder op de volgende terreinen: Care (mantelzorg en WMO -Wet Maatschappelijke Ondersteuning), Cultuur, Emancipatie

Nieuws

Er konden geen recente blogposts worden gevonden..

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.