Iedereen wil een plek om zich thuis te voelen. In je dorp of stad, in je wijk of je straat. Dat thuis maken we samen, als we nu de juiste keuzes maken. Kies daarom 21 maart CDA. Veilig en vriendelijk. Voor het land dat we door willen geven.

Buurten verschillen, net zoals mensen dat doen. Groene buurten, volkse buurten en rustige buurten. Zoveel mensen, zoveel smaken. En zoveel CDA-ers. Die zich allemaal met hart en ziel inzetten voor hun buurt. Want wij zijn de grootste club van lokale volksvertegenwoordigers. En de grootste politieke ledenvereniging. Geworteld in 332 gemeenten in Nederland.

Onze lokale CDA’ers lopen niet aan het lijntje van Den Haag. Zij beslissen zèlf wat goed is voor jouw buurt. Maar ze hebben wel een lijntje náár Den Haag. En naar Brussel. En dat kan soms maar wat helpen om een probleem ook echt op te kunnen lossen. Zodat jouw buurt veilig en vriendelijk blijft, of dat snel wordt. Stem 21 maart op één van onze 8.109 CDA kandidaten, waaronder ruim 700 jongerenkandidaten. Voor een buurt die we door willen geven.

Sybrand Buma ruilde een dag van fractie met Tonny Busscher, fractievoorzitter CDA Tubbergen.

Stem CDA bij jou in de buurt!

Meer info over het CDA in jouw gemeente

De CDA Feiten

8.109 kandidaat-raadsleden
Wij doen in 332 gemeenten mee
Doe ook mee
Winkelen in Rotterdam

De weerbare stad

Lees meer over het plan

Lokaal nieuws

Voorstellen voor een eerlijke woningmarkt

Klik voor meer info

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.