Informatie over uw CDA lidmaatschap

Heeft u een vraag over uw lidmaatschap van het CDA? Op deze pagina vindt u meer informatie over het wijzigen van uw gegevens, de mogelijkheden om een opleiding te volgen of uw jaarlijkse financiële bijdrage aan het CDA.

Ik heb een vraag over mijn lidmaatschap
Wilt u een adreswijziging doorgeven, weten hoe u iemand aan kan dragen als nieuw lid, heeft u een vraag over de contributie of wilt u uw lidmaatschap beëindigen? Neem dan contact op met onze ledendesk. Wij staan u graag te woord op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt ons altijd mailen: leden@cda.nl. We streven ernaar uw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden.  

Hoeveel contributie moet ik betalen?
Samen maken we het CDA. Of u actief bent u in onze afdeling of juist in uw wijk als vrijwilliger, of u campagne voert of gewoon trouw elk jaar uw contributie bijdraagt: elke bijdrage is onmisbaar.

Doet u in 2018 mee? Op onze landelijke website vindt u de actuele contributie tarieven. Kunt en wilt u meer bijdragen? Heel graag! Het grootste deel van de inkomsten van het CDA komt van uw contributie bijdrage. Daarom vragen wij u om - als u dat kunt - vrijwillig meer bij te dragen dan de minimumcontributie. Een richtlijn hiervoor vindt u op de pagina ledencontributie.

Hoe kan ik mijn contributie betalen?
U kunt de contributie overmaken op NL97INGB0000712000 tnv Stg.secr.CDA-contributierekening te Den Haag. Graag onder vermelding van ‘relatienummer + jaar

Kan ik bij het CDA een opleiding volgen?
Onder het motto; “niemand ongetraind de politiek arena in”, biedt het Steenkamp Instituut in Groningen scholing aan. Het cursusaanbod is veelzijdig en voor elk lid van het CDA interessant. Zo zijn er trainingen ledenwerving, debattrainingen en is er een opleiding voor (aankomende) raadsleden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.