16 februari 2021

Lea van der Tuin kandidaat 2e Kamerverkiezingen

Lea van der Tuin kandidaat 2e Kamerverkiezingen
Kandidaat Tweede Kamerlid Lea van der Tuin-Kuipers is afgelopen week vol enthousiasme begonnen aan de verkiezingscampagne voor de aankomende verkiezingen. Zij heeft op Valentijnsdag chocolade hartjes bij verschillende verpleegcentra gebracht. Met dit gebaar wil Lea van der Tuin haar grote waardering uitspreken voor het werk dat deze medewerkers in de zorginstellingen in deze moeilijke tijd moeten verrichten en tegelijk een steuntje in de rug geven aan de bewoners van de centra.
Lea van der Tuin staat op plek 32 van de kandidatenlijst van het CDA. De afgelopen jaren was zij wethouder in de gemeente Appingedam. De komende weken gaat Lea met verschillende organisaties en ondernemers in de provincie in gesprek, ook om deze mensen een steuntje in de rug te geven. Onder het motto ‘We doen het samen’ voert ze (online)gesprekken. “De samenleving wordt sterker van de dingen die we samen doen. Samen zetten we de schouders eronder om oplossingen te vinden voor problemen in de samenleving zoals de gevolgen van het coronavirus. Ik hoop dat ik, wanneer ik als volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer kom, van betekenis kan zijn voor de Groningers.”
Wil je Lea van der Tuin volgen tijdens haar campagne? Bekijk dan de website: https://www.cda.nl/lea-van-der-tuin en volg haar op social media.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.