15 november 2020

Stem 18 november 2020 op het CDA

Stem 18 november 2020 op het CDA
Daar staan we dan. Nog maar even en dan gaan Appingedam, Delfzijl en Loppersum een krachtige verbintenis aan en wordt het de nieuwe gemeente Eemsdelta. De stadse juffer, met haar mooie hangende keukens en het prachtige stadshart. De ruwe zeebonk, met zijn haven, industrie en winkelgebieden. En de rustige plattelander, in een prachtige groen gebied, waar onze boeren zorgen voor goed voedsel. We verbinden alle mooie aspecten van onze steden, dorpen en kernen en gaan samen bouwen aan een sterke toekomst voor de gemeente Eemsdelta.

Stem voor de verkiezingen van de gemeente Eemsdelta
We leven met elkaar in een prachtig land waar we vrij zijn. Vrij om te denken en te doen. Een land waar we mogen stemmen en waar we van jongs af aan leren hoe belangrijk dat is. Daarom willen wij u dan ook oproepen om woensdag 18 november te gaan stemmen voor de verkiezingen van de gemeente Eemsdelta.

Dit heeft u nodig om te stemmen
Onlangs heeft u de stempas in de brievenbus gekregen. Dit is het bewijs dat u mag stemmen en samen met uw identiteitsbewijs, mag u hiermee uw stem uitbrengen. Met de stempas kunt u binnen Appingedam, Delfzijl en Loppersum zelf bepalen in welk stembureau u stemt. Zonder stempas en identiteitsbewijs kunt u niet stemmen. Handig om te weten: het dichtstbijzijnde stembureau staat op de stempas vermeld.

Laat uw stem niet verloren gaan
Er zijn strenge maatregelen genomen om ondanks corona toch veilig te kunnen stemmen. Gaat u toch liever niet naar de stembus, laat uw stem dan niet verloren gaan! Gebruik een volmacht om iemand anders uit Appingedam, Delfzijl of Loppersum voor u te laten stemmen. Ieder persoon die mag stemmen, mag maximaal 2 volmachten hebben en daarmee dus stemmen voor 2 andere mensen. Hier leest u hoe een volmacht werkt: https://www.eemsdelta.nl/machtigen

Samen bouwen aan vertrouwen
Met onze drie wethouders, Lea van der Tuin in Appingedam, IJzebrand Rijzebol in Delfzijl en Pier Prins in Loppersum, hebben we de afgelopen jaren laten zien dat het CDA zich volledig inzet voor onze gemeente en haar inwoners. Dat blijven we de komende jaren doen! We gaan samen verder, en met elkaar bouwen we aan een sterke toekomst voor de gemeente Eemsdelta. Stem 18 november daarom ook op het CDA!   

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.