12 april 2018

Inwoners beslissen mee over verkiezingsprogramma tijdens CDA100!

Het CDA Groningen - Ten Boer laat 100 inwoners mee schrijven aan het verkiezingsprogramma voor de herindelingsverkiezingen in november 2018.  

De CDA100 is een initiatief om zoveel mogelijk inwoners en belangenorganisaties te betrekken bij de toekomst van hun nieuwe gemeente. Tijdens de CDA100 brainstormen zij met elkaar over de inhoud van het verkiezingsprogramma.

Of je nou CDA'er bent of niet, of je nu CDA-stemmer bent of niet, jong of oud, iedereen is welkom! Zo willen we een verkiezingsprogramma maken vóór en dóór inwoners van de nieuwe gemeente Groningen. Wie deelneemt aan de CDA100 krijgt de kans om over drie thema's naar keuze mee te denken én mee te beslissen. De thema's zijn in willekeurige volgorde:

  1. Wonen, verkeer & leefomgeving
  2. Sport & Cultuur
  3. Ondernemen & Economie
  4. Duurzaamheid & Natuur
  5. Onderwijs, Armoede & Welzijn
  6. Leefbare dorpskernen

Wilt u aanwezig zijn? Geef u dan op (vóór) maandag 23 april door te mailen naar [email protected]. Vergeet hierbij niet om uw drie favoriete thema's door te geven waar u het liefst over in gesprek zou willen gaan. Het resultaat van deze avond zal onderdeel uitmaken van het CDA verkiezingsprogramma 2018-2022. Aan het einde van de avond is er ook de mogelijkheid om punten in te brengen die niet te plaatsen zijn binnen één van onze thema's.

De CDA100 vindt plaats op dinsdagavond 24 april van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De locatie is het Clubhuis voor Doven aan de munnekeholm 4.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.