Laura van de Giessen

Fractiemedewerker

Laura (1995) woont met Geert-Jan in de Groningse wijk Vinkhuizen. Laura is fractiemedewerker en woordvoerder in de commissie Werk en Inkomen. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf (SEO-)copywriting en online communicatieadvies. 

Waarom CDA? 

"Het CDA is een partij in Groningen die middenin de stad en omgeving staat en oog heeft voor alles wat er gebeurt. Het denken om elkaar, solidariteit en het goed omgaan met natuur en milieu staan bij het CDA hoog in het vaandel. Daar sluit ik me volledig bij aan. Het CDA zet zich in voor wat ├ęcht belangrijk is en dat wil ik ook gaan doen."    

Waar wil jij je sterk voor maken in Groningen? 

"De gemeente Groningen bestaat uit vele soorten mensen: studenten, stadjers, ondernemers en nog zoveel meer. En natuurlijk wil ik me graag inzetten voor studenten en ondernemers, maar dat is niet het enige. Want de gemeente Groningen bestaat uit veel meer mensen en omvat een aantal prachtige omliggende dorpen die vertegenwoordigd moeten worden. Daarom wil ik me inzetten voor een gemeente waarbij alle groepen aandacht krijgen. Daarnaast ben ik door een aantal vrijwilligersprojecten in aanraking gekomen met de armoede die sommige stadjers ervaren. Het is belangrijk om onze ogen niet te sluiten voor deze groep mensen en hun stem te vertegenwoordigen. "

Wilt u Laura iets vragen? Neem gerust contact met ons op.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.