Sander Kooi

Ik ben Sander, 20 jaar oud en woon al mijn hele leven in het dorp Haren. Sinds dit jaar studeer ik International Business aan de RUG.

Ik denk dat veel Harenaren het gevoel hebben dat ze tot nu toe vooral last hebben van de herindeling. Zo is diftar afgeschaft en zijn de sporttarieven en OZB-tarieven gestegen. Het is daarom belangrijk dat het Harense geluid sterker in de raad wordt vertegenwoordigd. Ik hoop met mijn enthousiasme en verhaal vele Harenaren te overtuigen

Het is daarom belangrijk dat het Harense geluid sterker in de raad wordt vertegenwoordigd

Mijn affiniteit met de stad Groningen is een paar jaar geleden ontstaan. Elke dag fietste ik van Haren naar Groningen en zag zodoende veel van de stad. Zo kwam ik langs de statige huizen aan de Hereweg en de gezelligheid in de centra. Naarmate ik ouder werd kon ik de gezelligheid steeds meer waarderen en heb er dan ook voor gekozen om hier te gaan studeren.

Als kind heb ik vroeger veel gesport, dit gun ik elk kind. Daarom maak ik me hard voor betaalbare sport voor kinderen. Zo kan elk kind zich ook fysiek ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we een nette gemeente zijn. Hiervoor zijn extra investeringen in het onderhoud van de voorzieningen nodig.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.