CDA het Hogeland organiseert inloopbijeenkomst.

In 2018 startte het CDA een tour langs de verschillende dorpen van de nieuwe gemeente het Hogeland. Er zijn vele gesprekken gevoerd met ondernemers, zorginstellingen, verenigingen en betrokken inwoners. In een grote gemeente met meer dan 50 kernen en vele buurtschappen wil het CDA dichtbij en betrokken zijn.

Daarom organiseert CDA het Hogeland op maandagavond 17 juni een inloopbijeenkomst voor leden, sympathisanten en belangstellenden over thema’s die u als inwoner belangrijk vindt. Wat gaat er goed en wat kan er beter. In de gesprekken die tot nu toe zijn gevoerd komen onderwerpen als woningbouw, zorg en leefbaarheid bijvoorbeeld veelvuldig terug. Maar ook een belangrijk onderwerp is het Nationaal Programma Groningen (NPG) en wat dit voor ons gebied zou kunnen betekenen.

De raads- en steunfractieleden zijn aanwezig om uw suggesties en ideeën te bespreken. De uitkomsten worden onder andere meegenomen bij de bespreking van de kadernota in juni. In de kadernota worden de plannen voor het komende jaar besproken voor de gemeente het Hogeland.

 

Op maandagavond 17 juni start de inloopbijeenkomst om 20.00 uur.
Leden, sympathisanten en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om binnen te lopen en in gesprek te gaan met de CDA fractie.
Locatie: Immanuelkerk, Wier 1  9951 PK te Baflo.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.