25 september 2017

CDA Midden-Groningen presenteert verkiezingsprogramma

Het CDA Midden-Groningen heeft op 25 september het verkiezingsprogramma ‘'Samen sterk voor Midden-Groningen’' gepresenteerd.

Het programma geeft de visie van het CDA weer, waarin de nadruk ligt op sterke wijken, dorpen en goede zorg. Het CDA wil zorg op maat voor de Midden-Groningers.

Belangrijke punten

Andere belangrijke punten in het programma zijn het behoud van de maatschappelijke stage in het middelbaar onderwijs en een speciaal ondernemersloket. Jongeren maken door de maatschappelijke stage kennis met vrijwilligersorganisaties in de gemeente. Landelijke cijfers laten zien dat jongeren door de maatschappelijke stage meer betrokken blijven bij vrijwilligersorganisaties. Met het ondernemersloket wil het CDA ondernemers beter helpen bij het aanvragen van vergunningen en andere zaken die ze met de gemeente moeten regelen. Zo kunnen ondernemers zich vol richten op de groei van hun bedrijf, en dus op meer werk in Midden-Groningen.

 Lijsttrekker Erik Drenth

Lijsttrekker Erik Drenth: “Het CDA is de afgelopen jaren in de drie gemeenten van Midden-Groningen een stabiele factor geweest. Een betrouwbare partij die weet wat er leeft in de samenleving. Dat willen we ook voor Midden-Groningen zijn. Met een sterke lijst en een goed programma gaan we vol vertrouwen de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in.”

 Verkiezingsprogramma ''Samen sterk voor Midden-Groningen''

Het verkiezingsprogramma is te downloaden via http://cda-middengroningen.nl/samensterk.pdf en te vinden op onze website www.cda.nl/groningen/midden-groningen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.