14 februari 2019

Uitnodiging lezing ‘energietransitie en verduurzaming van de gebouwde omgeving’ op 27 februari 2019

Op woensdagavond 27 februari 2019 om 19.30 uur houdt dr. ir. Mieke Oostra in Hotel Faber te Hoogezand een lezing over de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Mieke Oostra was tot eind 2018 lector Ruimtelijke Transformaties aan de Hanzehogeschool Groningen en is sinds 1 september 2018 als lector Nieuwe Energie in de Stad verbonden aan de Hogeschool Utrecht.

Energietransitie & verduurzaming 
Missie van Mieke Oostra is de energietransitie een zet te geven en daarmee de bebouwde omgeving verbeteren. Voor particulieren en bedrijven moet het laagdrempeliger worden om hun huis of bedrijf te verduurzamen. Nieuwe business modellen, lokale initiatieven en de aankomende Omgevingswet biedt kansen om samen met burgers, boeren en buitenlui te komen tot een integrale en participatieve aanpak.

De avond wordt georganiseerd door CDA Midden-Groningen in samenwerking met CDA Provinciale Staten. Iedereen is van harte welkom, zowel leden als niet-leden. Na afloop van de lezing kan men informeel kennis maken met de kandidaten voor de Provinciale Verkiezingen op 20 maart 2019

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.