Het CDA gelooft in ons Oldambt. Als inwoners met onze unieke talenten en gaven, kunnen wij bouwen aan een sterke samenleving. Een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Met onze koopmansstad, karakteristieke dorpen en het weidse landschap is er veel ruimte om initiatieven te ontplooien en om de vele uitdagingen aan te gaan. Daar maken wij ons sterk voor!

Voor u ligt de routekaart naar een beter Oldambt, geïnspireerd op onze christelijke waarden. Een uitgestippeld pad dat leidt naar een leefbare en dynamische samenleving. Met vitale gemeenschappen in dorpen en wijken, waarin mensen meedoen en omzien naar elkaar. Waar mensen zich veilig en thuis voelen en invulling kunnen geven aan hun eigen leven en omgeving. Waar ruimte is voor elke vorm van relatie en waar plaats is voor alle vormen van kerk, religie en spiritualiteit.

Voor een samenleving met perspectief, moeten we werken aan een sterke economie. Hierin spelen onze ondernemers een belangrijke rol. Ook voor inwoners met minder draagkracht bieden we een hoopvol vooruitzicht op meedoen in de samenleving. En voor een florerend en krachtig buitengebied willen wij ons ook richten op de (familie)bedrijven in de agrarische sector.

Wij presenteren waar het CDA van overtuigd is, dat de komende 4 jaar moet gebeuren. Het Oldambt voor onze kinderen is het Oldambt dat wij over 4 jaar willen achterlaten.

Wij geloven in Oldambt, u toch ook!

  • Onze thema's in het verkiezingsprogramma

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.